MÅLTIDER

Barna får servert frokost og lunsj og et lite ekstra brødmåltid sent på dagen. Vi gir barna varierte og gode matopplevelser sammen med barn og voksne.

To dager i uken tilbereder vi et varmt lunsjmåltid sammen med barna. Varm lunsj skal være en naturlig og integrert del av hverdagen vår og være til glede for barna. Vi lager næringsrik hverdagsmat mest mulig basert på ferske og økologiske råvarer. Barna deltar i planlegging, tilbereding og evaluering av måltidene og vi gir oss tid og ro til å nyte maten.

I tillegg serverer vi et variert og sunt ekstra måltid med frukt og grønnsaker både formiddag og ettermiddag. Foreldrene tar med en frukt eller en grønnsak hver dag og i tillegg kjøper barnehagen inn ekstra frukt og grønnsaker.